Pyrénées de cirque      Pirineos de circo      Pirineus de circ

Enregistrer au format PDF

Festival Animahu 2010

Toutes les versions de cet article : [català] [Español] [français]

JPEG - 45.6 ko
Animahu 2009

Animahu, Festival Mundial de Circ i Animació, celebra la seva cinquena edició amb un programa que assegura un nou èxit de públic i participants.

Animahu va néixer fa cinc anys i des de llavors s’ha convertit en un esdeveniment esperat per moltes persones i famílies que gaudeixen amb les companyies que vénen de diferents llocs per oferir el seu espectacle. La màgia és la base d’aquest festival circense que il·lusiona i sorprèn cada any. Aquest anys se celebrarà del 4 al 16 d’agost.

Objectiu

Es pretén fomentar la programació d’espectacles de circ i actuacions al carrer, en un marc festiu i de gran participació.
Osca acull, amb hospitalitat i gratitud, les companyies que durant aquests anys fan gaudir al públic. L’esforç i el treball d’aquestes companyies es veu recompensat amb la resposta de la ciutat que participa amb entusiasme en tots els espectacles programats.

Programació per a l’edició de 2010

Espectacles itinerants
Espectacles de circ i animació que recorren els carrers de la ciutat i reparteixen : sorpresa, alegria, diversió i color on hi ha el públic per gaudir-ne. “L’espectacle va al públic, no el públic a l’espectacle.”

Espectacles familiars
Escenari per a públic infantil situat al Parc Municipal de la ciutat, on es combina la màgia del circ amb espectacles participatius d’animació infantil. A part de la fascinació que provoca el circ, també es pot cantar, es pot córrer, es pot saltar, es pot jugar…

Espectacles nocturns
Escenari de grans dimensiones i totalment equipat a l’aire lliure on els espectacles de gran format es poden gaudir també amb la màgia de la nit inclosa.

Parc infantil
Espai dedicat a l’ensenyament del circ als més petits. Mitjançant tallers i jocs coneixen les disciplines d’aquest art. Alhora monitors especialitzats fan demostracions.

Cinema i circ
Una gran pantalla de cinema a l’aire lliure ens permetrà conèixer i gaudir de grans aventures circenses. El cicle estará compost per clàssics de la pantalla gran, de directors que han estat precursos d’estils propis i que van marcar un camí en l’àmbit del cinema.

Curs “Circ en moviment"
Curs de circ per a joves de 12 a 17 anys organitzat per escoles de renom d’Espanya i França. Divuit joves romandran a la nostra ciutat durant una setmana. Participaran en un curs de circ i practicaran l’acrobàcia, malabarisme, clown i dansa contemporània.

Circ i naturalesa
Espectacle en el marc inigualable de la Comarca de l’Hoya d’Osca on la naturalesa i el patrimoni cultural són els protagonistes. Els artistes i el públic es fonen dins l’espai natural i les seves olors. Es crea una caixa escènica inigualable…


Graphisme : Creadores de Ocio Crédits photos : la Grainerie, APCC, Poussière d’Image, Fanette Bruel, Guillaume Gouache, Eva Ferres.

Extranet | | Plan du site | Suivre la vie du site RSS 2.0 | Agenda