Pyrénées de cirque      Pirineos de circo      Pirineus de circ

Enregistrer au format PDF

Beques i corres

Toutes les versions de cet article : [català] [Español] [français]

Masterclass de circo a Aragó

Cada any es realitzarà un programa de formació a Aragó articulat de manera pràctica. Es dirigirà a dos tipus de públic :
- Artistes professionals o semiprofessionals dels territoris.
- Artistes de l’espectacle viu que desitgin adquirir tècniques i coneixements del sector circ.
Aquesta formació estarà oberta a la resta de territoris o regions.

+ informació

Formació de formadors

Formar els animadors per desenvolupar activitats d’esbarjo al públic infantil i al públic adult.
Transferència de competència de Lido i del FREC Migdia-Pirineus a Aragó per a la col·locació de formacions equivalents al BIAC (Patent d’Iniciador a les Arts del Circ).

Beques de descoberta

Aquestes beques han de permetre treballar a joves artistes amb professionals de reconegut prestigi amb la finalitat que els ajudin a realitzar els seus projectes.

Cursos pràctics transfronterers

- Les escoles no tenen possibilitat de treballar tècniques especials ja que, normalment, hi ha grups petits i no es poden contractar formadors i especialistes en cadascuna de les tècniques. El grup transfronterer serà més nombrós i, per tant, farà possible aquesta formació.

- Cada vegada s’utilitzen més les noves tecnologies dins dels espectacles. Ensenyar-les representa un cost molt elevat. En aquests cursos, l’alumne, hi podrà accedir i saber les seves aplicacions i possibilitats.


Graphisme : Creadores de Ocio Crédits photos : la Grainerie, APCC, Poussière d’Image, Fanette Bruel, Guillaume Gouache, Eva Ferres.

Extranet | | Plan du site | Suivre la vie du site RSS 2.0 | Agenda